>

Tuesday, December 21, 2010

CONTEST : MUMMY ILA ANNIVERSARY

Happy anniversary Mummy Ila

Hehehehe ramaikan anniversary bulan Disember
Termasuk la aku 16 Disember hehehe ade contest gak tau
Jom SINI

Okies kami jarang dapat meraikan anniversary
Darling kan kije shift
So hanya wish, sms kata2 indah,ciuman dan pelukan mesra chewahh
Selalunya kami akan g makan2

Hmmm tuk 4th anniversary ni aku cuma wat kek aje
Ekekeke baru blajo ni
Ritu plan kalau darling x kije nak g dinner kat Holiday Villa, Doha
Nampak gayanya kena tunggu offday la


Dan Love Anniversary adalah n3 khas sempena ulangtahun ke-4 kami


1st anniversary paling indah dengan kehadiran buah hati kami
Nurul Ain Najlaa yg keluar dari perut 1 Oktober 2007

Hadirnya Najlaa dalam hidup semakin lengkap rasanya rumah tangga kami
Kalau ade lagi zuriat pasni lagi la best huhuhuhu


1 comments:

ILA HAFIZ said...

Terima kasih sudi join contest ila.

anyway cute sgt baby najlaa u tu. good luck ye.

pemenang akan ila war-warkan pada 1 januari 2011 ni. tunggu... :)

jom la kawan2 join contest :)