>

Wednesday, October 13, 2010

Gin & Jacqie Contest – Win a Sleek Joanne Laptop Bag!




Heheeh skang dah makin menjadi2 nak join contest-montest

(siap bukak blog tuk join contest...baru jek wujud)

Ni contest anjuran MBP dgn kerjasama Gin&Jacqie

Contest Gin & Jacqie MBP

Nak join KLIK

SIMPLE & EASY CONTEST

1. Go to Gin&Jacqie web – www.ginjacqie.com/my

2. Write a BLOG POST about

  • TWO (2) Gin&Jacqie bags that you really love and why you want it so much
  • WHY moms should get a bag from Gin&Jacq

Hmmmm dah nama pun Colorful Suzanna kan so suke pasal kaler2 menarik tertarik itu

Nampak ceria n sweet jek kalau aku MamaNajlaa guna

Ruang beg pun leh tahan gak tuk disumbatkan segala keperluan Najlaa


Ni la beg yg aku guna..beli kat Jusco
Ke hulu-hilir
Turun nek flight
Bersama beg biru
Kalau dapat Colorful Suzanna lagi best!!




Memandangkan aku dibenarkan balik Mesia 3x setahun (max)
Sesungguhnya Billie Boarding Pass Clutch ni amatlah sesuai kan
Hehehehe
Dan utk soalan berikutnya....
WHY moms should get a bag from Gin&Jacq
Ahaaa sumer mommy mmg x dapat dipisahkan ngan bag..btulkan
Lagi satu oleh krn aku MamaNajlaa x penah ade even satu pun koleksi Gin&Jacq
So...sangat la berbesar hati kalau ianya menjadi MILIKKU....


1 comments:

Momma Mia said...

cantik kan bag tuh... mesti best kalo terpilih kan.good luck dear!!